Menu

Dr.Herz Magnézium + B6 kapszula 60db

New
Dr.Herz Magnézium + B6 kapszula 60db
zoom Kép nagyítása

EAN: 5999883622636

 

Leírás:

Fontos az idegrendszer, a szív és érrendszer valamint az izmok egészségéhez.

Magnézium, B1, B6, B2 vitamin és folsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula.

A mindennapok kihívásai, a stressz, a fizikai megerőltetés, a terhelés vagy a sport, energiát, izomerőt és erős idegrendszert igényelnek. Jó közérzetünknek és teljesítőképességünknek alapvető feltétele a megfelelő vitamin és nyomelem bevitel.  A magnézium egy kulcsfontosságú ásványi anyag. Mivel a magnézium mással nem helyettesíthető és szervezetünk sem tudja előállítani, ezért figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiségű ásványi anyag bevitelére. Ezen kívül a tárolása csak korlátozott mennyiségben lehetséges. Az élelmiszerek nagyfokú feldolgozása napjainkban oda vezethet, hogy a táplálékból felvett magnézium mennyisége nem mindig megfelelő. A táplálék elkészítése során további veszteség léphet fel, de a hashajtók gyakori használata, valamint a rendszeres alkoholfogyasztás is magnéziumot von el a szervezettől. 

Magnézium- hozzájárulhat az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészségéhez, részt vesz a normál csontozat fenntartásában, szerepet játszik a sejtosztódásban.

B vitaminok - hozzájárulhatnak az idegsejtek optimális anyagcseréjéhez
A B vitaminok az enzimek fontos alkotóelemei, amelyek a sejtek, de főleg az idegsejtek anyagcseréjében létfontosságú szerepet töltenek be. A B1, B6, B12 vitamin és folsav kedvezően befolyásolhatja a vér homocisztein szintjét.

B1 vitamin (Tiamin) - jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, valamint az izmok és az idegrendszer zavartalan működésében.
B6 vitamin (Piridoxin) - elengedhetetlen az idegek és a szervezet fehérje-, szénhidrát-, és zsír anyagcseréjéhez. Szükséges a vörösvérsejt képzéséhez.

Folsav - egy vízoldékony, B csoporthoz tartozó vitamin. Központi szerepet tölt be a sejt-újraképződésben, fontos a fehérje anyagcsere folyamataiban, és alapvető része a növekedési és fejlődési folyamatoknak.

Hatóanyag1 kapszula / nap* NRV%
Magnézium: 375 mg 100
B1-vitamin: 0,275 mg 176,4
B2-vitamin: 0,35 mg 25
B6-vitamin: 2,47 mg 176,4
Folsav: 70 μg 35
* NRV % * Felnőttek részére megállapított napi bevitieli referenciaérték

Javasolt fogyasztása: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Összetevők: magnézium-oxid, zselatin, kukoricakeményítő, piridoxin, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), riboflavin, tiamin, folsav

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére.

Copyright www.webdesigner-profi.de

Superbrands Díjazott


Tekintse meg Online katalógusunkat!

Fel